2 verschillende routes.
Door: Nick,
Blijf op de hoogte en volg nick,robert jan,paul
07 Juli 2007 | Nieuw Zeeland, Rotorua
Vrijdag morgen om 8 uur locale tijd zijn wij naar Rotorua gegaan. Ongeveer 4 uur rijden vanaf Auckland. Die middag zijn we naar een Polynesische spa geweest. echt heerlijk allerlij verschillende baden die elke een andere temperatuur hebben van 36 tot 42 graden, echt heerlijk gerelaxt. savonds bij een leuke tent wat gegeten en nog eventjes het uitgaansleven hier proefen, wat niet heel veel voorstelde. Vandaag(zaterdag) middag zijn paul en robert vertrokken naar het zuiden om robert zijn broer te bezoeken. Ik blijf 1 nacht langer, en reis dan alleen af naar het Noorden, Om te gaan duiken. Vandaag ben ik mee geweest met een jet-boat. echt super! je vaart met meer dan 100 kmh over het water en maakt dan een draai van 360 graden! was zeker de moeite waard. Morgen vroeg ga ik Blackwaterraften, dat houd in met een band 1,5 uur door een ondergrondse rivier heen, lijkt me leuk om een keer te doen.Omdat ik er al allerlij verhalen heb over gehoord. vanavond ga ik niet zo veel meer doen, Mischien nog klein beetje eten maar niet teveel omdat ik vanmiddag een engels onbijt heb gehad(a) en die beviel super.
En daarna nog heel even met een Engelse jongen naar de pub. Ik denk dat jullie het leuk vinden dat er weer een nieuw-verhaaltje opstaat. en ik verwacht binnekort ook nog wel een nieuwe van robert en paul. ik ga nu nog even op bed liggen en wat muziek luisteren. Jullie horen snel weer wat van ons!
Dikke kus aan iedereen!,
Nick
07 Juli 2007 - 11:15
Charlote:
Leuk om allemaal te horen nick. ook al ken ik je niet ken alleen robert en paul van ameland. maaar wel cool dat je dat allemaal gaat doen!!
X Char -
07 Juli 2007 - 14:05
Kina:
Nick ik ben blij dat ik je stem even hebt gehoord doet me goed.ik vind het niet zo leuk dat je nu een week alleen bent,maar jij zelf vind het niet erg.nog veel plezier ik ben benieuwd hoe dat raften is en als je nog aparte vissen ziet als je gaat duiken.als je bij CHRIS bent sms je mij dan even.PAUL en ROBERT JAN jullie ook veel plezier. XXX KINA -
07 Juli 2007 - 17:30
Leon:
nick veel plezier met raften.
en gelukkig is het daar leuk.
groetjes van leon -
07 Juli 2007 - 18:26
Wilna:
Nick, Ik hoorde van Robert al, dat jij je hart verpand had aan duiken. Ik kan me voorstellen, dat indien ik ook in zo'n land was, en in staat werd gesteld met jouw kennis hiervan, iets te doen dit mij ook geweldig zou lijken, en die kans met beide handen zou aangrijpen, dan er maar een weekje tussenuit.
Het is gelukkig een westers land, maar meld je wel steeds.
Groetjes, en doe voorzichtig!!
07 Juli 2007 - 19:01
Renate En Rhamon:
He Nick, Zo te lezen heb je het reuze naar je zin. Dus morgen raften leuk hoor. veel plezier en wachten weer geduldig op jullie nieuwe verhaal. Groetjes renate en rhamon -
08 Juli 2007 - 08:12
Wilna:
Robert en Paul, als jullie in Wellington zijn, neem even de tijd voor het Te Papa museum aan de haven bij het centrum.
Een heel groot museum. Het is zeker de moeite waard en laat alles zien over Nieuw Zeeland,en gratis dus je kunt er zo uitlopen, maar dat zal je zeker niet doen. Robert, lees de text even, die op de sokkel van het schip van Abel Tasman staat. Marten attendeerde mij erop. Jongens heel veel plezier. Wilna
Nick , ik ben benieuwd hoe je het maakt??
Groetjes Wilna -
08 Juli 2007 - 12:38
John En Ria:
Heey Nick,wat geweldig wat je allemaal meemaakt, wat een onderneming zeg. We hebben net de foto's bekeken, die zijn erg leuk. We wensen je nog een super leuke tijd, en doe voorzichtig, geniet van alles wat je nog gaat beleven. Ook voor de andere jongens nog veel plezier. groetjes John en Ria -
08 Juli 2007 - 20:21
Christina En Karin :
Heey veel plezier met duiken en raften!:D -
08 Juli 2007 - 20:28
X:
Ik zou Marten voor jullie proberen te bellen voor het adres. Hij is in de Dusky Lodge in Kaikoura,(even opgezocht op het internet, lijkt niet gek).
De zelfgeschoten hertenbiefstukken liggen klaar!! -
09 Juli 2007 - 17:27
Pia:
hoi nick ik vindt het niet zo leuk dat je nu alleen bent maar ja je hebt gauw weer vrienden jouw kennende komt dat wel goed
dikke kus pia