helaas! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van nick,robert jan,paul kaper, Leerink , Heideveld - WaarBenJij.nu helaas! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van nick,robert jan,paul kaper, Leerink , Heideveld - WaarBenJij.nu

helaas!

Door: Nick

Blijf op de hoogte en volg nick,robert jan,paul

13 Juli 2007 | Nieuw Zeeland, Auckland

hier weer een berichtje uit het noorden, waar het inmiddels super weer is, de zon schijnt vollop met een lekker temperatuurtje van rond de 18 graden. Ik heb mijn duiktrip naar Whangarei moeten annuleren omdat het daar nog steeds niet goed weer is. Helaas, Maar is niks aan te doen. maar nu kan ik mezelf de laatste dagen in nieuw-zeeland wel even verwennen. Ben gister naar een lounge bar geweest heb de hele avond gezeten wat gedronken en gegeten,(Heerlijke coctails hebben ze daar) Ik kwam een beetje aan de prat met de obers en die maakten de hele tijd verschillende coctails voor mij, de obers vonden het zo mooi dat ik uit nederland kwam en een beetje met ze aan het praatten kwam dat ik ook wat coctails van het huis kreeg, Super toch! zaterdag ga ik weer naar die bar toe om de wedtsrijd van de all blacks te kijken tegen South africa. beloofd een leuke avond te worden. Verder ben ik woensdag avond nog even de kroeg in gegaan, en heb dara een paar dames onmoet die wouden dat ik mee ging naar de 123 karoake bar, Waarom niet;)? Dus hele avond verder beetje gezongen met iedreen. Verder ben ik nog van plan om deze dagen te gaan zeilen op de americas cup boot van een paar jaar geleden. Schijnt een super snelle boot te zijn, ik hoop dat ik er opkom met noppes ervaring:P verder kijk ik nog wel even denk even lekker van het weer genieten. oja vanmiddag ga ik even naar de sportschool(a) kijken hoe dat hier is en daarna even afkoelen in het zwembad ernaast. Ik wil iedereen die op vakantie gaat allemaal veel plezier toewensen!
En blijf de site volgen he wara je ook bent;)

paul en robert, hoop dat jullie nog een paar mooie dagen mogen meemaken in het zuiden! de verhalen horen super!

Dikke kus Nick

• 12 Juli 2007 - 23:41

Wilna:

Zo, te lezen vermaak jij je zeker wel, en leg je gemakkelijk contacten.Ik ben blij weer wat van je te horen.Straks op de eilanden kom je denk ik volop aan je trekken met het duiken. Groetjes Wilna

• 13 Juli 2007 - 00:25

Nick:

ja ik hoop het ook! ik vermaak me zeker, ga me nu even douchen en dan naar de sportzaal! leuk dat je even een berichtje schrijft, Zie dat je onze site continu un de gaten houd! echt super! groetjes Nick

• 13 Juli 2007 - 06:00

Kina:

goedemorgen!bij jou is het al weer avond.
    lekker dat het daar nu ook mooi weer is.
    wij gaan straks nog even naar opa en oma een broodje eten en om 1 uur gaan we met vakantie heerlijk.jammer dat het duiken
    niet is doorgegaan daar had jij je zo op verheugd. hoop voor jou dat het op de eilanden wel lukt.xxx mama

• 13 Juli 2007 - 06:05

Kina Voor Wilna:

goedemorgen lig jij s'nachts wel op bed of zit jij dag en nacht achter de computer!!! bij deze bedankt dat jij nick ook altijd een berichtje stuurt.ik vind jou'n berichtjes altijd leuk en de tips die jij er bij doet.tot ziens groetjes kina

• 13 Juli 2007 - 07:27

Wilna:

Een hele goede vacantie toegewenst. Ik volg de Heren hoor, en vind het heel erg leuk om de reis op deze manier mee te maken.
    Ik schreef de jongens al:" Geregeld een bericht, is Benzine voor moeders!" Als zij ons via berichten deel laten nemen aan hun vancantie, kunnen onze dagen niet meer stuk. Een hele goede vacantie toegewenst, aan de gezinnen van Nick en Paul.( gelukkig kan je tegenwoordig ook op vacantie hen volgen)!
    Goede reis allemaal en heel veel plezier!

• 13 Juli 2007 - 07:31

Oma Kaper.:

ik ben blij dat het goet gaat komen paul en robert ook gauw weer terug want je bent nu allang genoeg alleen geweest .vind ik wel jammer.groetjes van opa en oma en dikker kus.xxxxx

• 13 Juli 2007 - 07:40

Patrrick:

He nick alles goed?
    Wij gaan zo op vkantie... vette zin in:D
    We gaan om 12 uur ffe nog bij opa en oma eten en om 1 uur gaan we weg...
    Heb je dat rugby shirt al gekocht wel kopen he !!!
    Verder ook nog ffe genieten in Nieuw-Zeeland he! en in de Cooks en Fiji.
    Ik hou de site in Spanje ook wel bij (Gelukkig is op de camping een computer hal:D)
    Jammer dat het duiken niet doorging maar je kan tog ook nog wel duiken op de Cooks en Fiji?

P.S Nu stop ik met schrijven want ik moet de auto nog ffe inpakke!!

Groetjes Patrickk

• 13 Juli 2007 - 07:57

Kas Syl En Damian:

nick wat jammer ja dat je niet kan duiken!
    maar je hebt zo als ik lees wel veel plezier(ondanks je alleen bent)
    ik vindt het zo knap dat je, je daar aleen zo veel contact maakt echt super!!
    nick heeeel veel plezier!
    hopen maar dat het zeilen wel door gaat!

groetejs een en dikke kus

kas syl en damian

• 13 Juli 2007 - 09:14

Karin:

Heey ! Vet jammer dat je niet kan duiken. Dan maar op de cooks en fiji:D Het is hier nu 11.13 en we gaan strax weg heb echt zo"n zin in ! Ik hou ook daar de site in de gaten;) dikke kus karin

• 13 Juli 2007 - 09:32

Isabelle Harmeier:

heey paul!
    leuke site en leuke foto's.
    vooral die foto's van het jaggen haha!!
    Nog veel prezier met je lang reis !
    doeidoei(K) liefs isabelle

• 13 Juli 2007 - 10:25

Koos En Chrisje:

hallo nick
    zo te horen vermaak jij je prima alleen:)als het duiken niet doorgaat dan maar op de eilanden en niet te veel coctail`s drinken!!!! grapje veel plezier en groetjes van ons

• 13 Juli 2007 - 11:32

Harma Wiekamp:

Hallo Nick,

Goed weer van je te horen,maar jammer voor jou dat het duiken niet door ging. Had je je zo op verheugd. Gelukkig ga je nog naar die prachtige eilanden en kun je daar waarschijnlijk nog volop duiken.
    Jammer dat je zolang alleen bent, maar je vermaakt je gelukkig wel. Nog een paar nachtjes en dan zijn de jongens er weer. Heb net je moeder, Patrick, Heleen, Harma, Karin en Emma uitgezwaaid. Zijn nu lekker op vakantie naar de zon. Wens nog veel plezier daar en kijk weer uit naar een nieuw berichtje van je.

Groetjes en een dikke knuffel van ons allemaal.

De Wiekampjes.

• 13 Juli 2007 - 11:40

Charlotte:

nou ik zit nu in bangkok haha

• 13 Juli 2007 - 12:10

Marile:

Hee Nick, ook ik houd je site in de gaten, heel veel plezier verder!

• 13 Juli 2007 - 19:32

Thomas:

Hee nick;)
    Ik zit nu in Italia!! heb het hier ook heel chill jonge..maa mis je nog steeds hor!.. Lekker weer hier enzo..35 graden en het wordt nog warmer.. Ook veel mooie dames!:P Mooie deense blondines enzo;) en natuurlijk de donkerharige Italiaantjes enzoo!.. Hee spreek je nog ff via sms ofzo.. Veel plezier daar nog!! geniet ervan man.. (K)kus

• 13 Juli 2007 - 19:32

Steff:

mai kerels zit nu in italie in intgenet cafe
    is hier te mooi weer
    en elke avond uit in discotheek
    waar allemaal jeugd komt alleen maar bdoel ik :P
    maar weer mooie fotos
    nog fijne vakntie
    kuss steff

• 14 Juli 2007 - 11:14

Leon:

mooı te horen dat je je vermaakt.
    ık zıt nu lekker ın turkıje.
    groetjes van ons

• 14 Juli 2007 - 19:22

FLEUR&MARLOES:

haaaaay boy's.
    leuk dat jullie het naar jullie zin hebben.
    wij zelf zitten nu in kenia ook erg leuk.
    we missen jullie wel een beetje hoor=)
    xxxxx

• 14 Juli 2007 - 20:13

Nico:

Moi,

Las in de vorige berichtgeving dat de wedstrijden inderdaad rugbywedstrijden zijn, even niet opgelet.

• 14 Juli 2007 - 20:16

Nico En Ineke:

Moi Nick,

Hoop dat je met deze boot meekunt, dat zou pas wat zijn.

• 15 Juli 2007 - 08:26

Pia:

hoi nou er blijf hier niet veel familie over ben mooi met opa en oma alleen opa en oma gaan een week bij ons op de camping en een week bij koos en chrisje leuk he we willen opa duiken leren grapje
    kus pia

• 15 Juli 2007 - 22:22

Nick:

haha toe maar pia dan kan die ook mee naar egypte;)

• 15 Juli 2007 - 22:57

Nick:

het weer si weer omgeslagen, het regent hier inmiddels weer.

• 16 Juli 2007 - 06:40

Pia:

het weer is hier op het moment heel mooi
    gister was het ook wel mooi soms een bui
    kus pia

• 16 Juli 2007 - 07:32

weg met suarez!

• 16 Juli 2007 - 09:16

weg met wat

• 16 Juli 2007 - 09:31

Oma Kaper.:

ja nick suarez gaat mischien naar ajax jammer he. dus het weer slechtweer wat jammer hier gaat alles goed nog veel plezier gr. van opa en oma.xxxxx

• 16 Juli 2007 - 09:46

Bram:

hee jongens super om af en toe even met jullie op msn te kunnen praten en hier te kunnen lezen wat jullie allemaal meemaken. jullie hebben echt een super vakantie en een ervaringen voor het leven heel erg leuk. de foto's zien er ook prachtig uit (maak er nog maar wat haha)

hier in Nederland is het ook een groot feest hoor dus maak je borst maar nat als jullie terug komen hihi.

heel veel plezier daar nog en geniet van iedere minuut !!

Groeten Bram.

• 16 Juli 2007 - 11:23

Reactie Suarez:

Suárez via rechtszaak naar Ajax
    Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op zaterdag, 14 juli om 08:29

FC Groningen lijkt alléén te staan in de strijd om Luis Suárez te behouden. De advocaat van de Uruguayaan diende vrijdagmiddag bij de KNVB een verzoekschrift tot spoedarbitrage in.

Groningen weigert immers te onderhandelen met Ajax over een transfersom voor de tot 2009 lopende verbintenis. In het verzoekschrift vraagt Suárez om ontbinding van zijn contract. “Zolang de zaak onder de rechter is, kan ik geen commentaar geven”, bevestigde advocaat Jan Kabalt aan De Telegraaf de stap van de Zuid-Amerikaan.

In Amsterdam wordt Suárez gezien als de ideale opvolger van de naar Liverpool vertrokken Ryan Babel. Groningen vindt een overgang op voorhand onbespreekbaar. “Wij hebben vorig jaar onze nek uitgestoken voor Suárez. Hij is pas 20 jaar, heeft nog een vierjarig contract bij ons en wij zijn een ambitieuze club.”

“In het realiseren van onze plannen hebben we Suárez ook komend seizoen hard nodig. Wij willen hem niet na één seizoen al weer kwijt. Wij vinden het naar onze supporters en sponsors toe een verplichting om er alles aan te doen Suárez te behouden”, aldus algemeen directeur Hans Nijland.

Naar verluidt kan Suárez bij Ajax een vijfjarig contract ondertekenen en drie á vier keer zoveel verdienen. Gezien eerdere uitspraken is de kans groot dat de arbitragecommissie vanwege sportieve en financiële positieverbetering beslist het contract te ontbinden tegen een bepaald bedrag.

In verband met de drukte is het momenteel niet mogelijk om een reactie te geven.

Onze excuses voor dit ongemak.

• 16 Juli 2007 - 12:37

Renate En Rhamon:

Hi Nick, Hoorde van je moeder dat mijn sms bericht goed was afgekomen :) gelukkig maar. morgen komen die andere jongens ook weer terug toch? Hoop dat je gauw kan duiken, dat zou wel leuk zijn voor je. heel veel plezier dikke kus renate en rhamon.

• 16 Juli 2007 - 12:38

Ps :

Ik bedoel dat mijn sms bericht goed is aangekomen :)

• 16 Juli 2007 - 15:12

Iris:

hee jongens
    hier een berichtje vanuit spanje
    het is hier echt heerlijk
    fijn dat je het nog steeds leuk hebt nick!
    en de andere jongens natuurlijk ook.
    ik ga nu nog even naar het strand,
    en ik zal een andere keer nog wel een berichtje plaatsen!
    kusskus

• 16 Juli 2007 - 22:41

Nick:

als suarez eraan denkt om naar amsterdam te gaan, moet die ook wegwezen!

• 16 Juli 2007 - 22:42

Nick:

Wie heeft dat trouwens er neergezet reactie Suarez?

• 17 Juli 2007 - 07:13

Oma Kaper.:

ik zou het niet weten wel leuk. hoe is het nu ben je wel op de boot geweest.hier is het ook slecht weer geweest marg. en erik hebben vertraging gehadmet de vliegtuig.gr. en nog veel plezier.oma.xxxxxx

• 17 Juli 2007 - 07:59

Sorry Nick, ik was het Wilna

• 17 Juli 2007 - 08:25

Pia:

hoi nick en mis je de loempia al

• 17 Juli 2007 - 08:27

Oma Kaper. :

wa leuk van wilna dat die er op reageert heel erg bedankt.oma.

• 17 Juli 2007 - 08:37

Ellen:

He Nick leuk dat je het zo naar je zin hebt maar. En ook nog even verhaltje trug graag wij gaan over 1 week weg en als daar compulters zijn dan stuur ik nog wel wat?
    En we missen je hier wel nog veelplezier?

Dikke kusssjes van Nanko Pia Ellen en Nancy

• 17 Juli 2007 - 11:11

He jongens
    ik ben nu in spanje en ik zit nu bij family sants op de camping het is hier echt heel warm en ik bn ook al weer wat bruiner
    ik hoop dat julie het leuk krijgen op de Cooks en Fiji
    Ik heb niet teveel tijd dus ik stop er maar mee

P.S Steffan ik ben nog niet echt aapje..,:D

• 17 Juli 2007 - 22:32

Wilna:

Hoi Jongens, ruimen jullie vandaag wel even op bij oom Chris voordat je vertrekt,denk en beetje aan zijn leeftijd! En bedank hem heel erg voor zijn gastvrijheid.
    Pak niet per ongeluk het paspoort en de tickets van Marten in, die liggen n.l. ook bij Chris !!
    Marten zou het wel willen hoor, maar ik wil hem graag over 3 weken terug, egoistisch he ?
    Liefs en goede reis, voor jullie 23 uur terug in de tijd.( de tijdmachine) Gek he, s'avonds de 18e om 22 uur vertrekken en dan s'nachts de 18e om 2 uur aankomen op de Cook eilanden. Liefs Wilna

• 17 Juli 2007 - 22:57

Nick, net was op de t.v. dat de rechtzaak van Suarez de 30e voor de rechter komt. Hij is dus nog niet weg hoor.

• 18 Juli 2007 - 06:02

Oma Kaper.:

goede morgen. dat zeker niet. ga nu naar de markt werken dus jij veel plezier en een dikke kus van oma doei xxxxxxx

• 18 Juli 2007 - 07:06

Annemieke/Henk:

Hallo boy's

Alles goed daar bij jullie.
    Zijn jullie inmiddels al weer bijelkaar!
    En waar zitten jullie nu. Want wij zien geen verhalen meer. Na 13 Juli niet meer vernomen. Paul gisteravond nog een sms van je moeder gehad. Die vermaken zich ook prima. Zeker de meiden in de disco. Veel plezier verder en geniet er van. Groetjes Annemieke en Henk.

• 18 Juli 2007 - 07:22

hoi klaar voor vertrek
    nou hren vast snel hoe het daar is
    goeie reis
    pia

• 18 Juli 2007 - 19:57

Danielle:

ej ej !!

heel veel plzier daar jongens !

liefs mij

• 19 Juli 2007 - 07:56

Opaomaboon:

hallo paul.wij hebben een poos niets meer gehoord.waar zitten jullie.Het is vandaag prachtig weer en wij gaan even naar groningen een paar boodschapjes te doen.je moeder heeft gisteren Barbere gebeld en zij hebben het best naar zin iun spanje.wij hopen spoedig iets van jjuliie te horen.groetjes opa/oma

• 19 Juli 2007 - 11:21

Margreeth:

Hallo Nick,
    zijn net terug van een lang weekend italie. was super!!!
    Ben blij dat jij nu niet meer alleen bent,vonden dat niet zo leuk, maar zo te lezen heb jij je prima vermaakt... Hoop dat er snel weer een nw bericht op de site komt te staan... afwachten maar weer! liefs

• 19 Juli 2007 - 18:38

Koos En Chrisje:

Nog even een berichtje uit groningen ,staan klaar om op vakantie te gaan ,we gaan naar zeeland, we hopen op mooi weer maar dat weet je maar nooit hier in dit kikkerlandje :), volgend jaar gaan we zeker weer naar spanje palamos:) we hebben al lang niks van je gehoord!kijken op de camping naar een computer en houden jullie in de gaten.
    groetjes aan iedereen en nog veel plezier.

• 19 Juli 2007 - 21:03

Wilna:

Jongens,amuseren jullie je zo, dat er zelfs in de vacantie geen tijd meer is voor sociale verplichtingen aan het thuisfront? Zelfs niet nu je in de tijd terug bent gegaan??? Jullie hebben Marten met een hele klus opgezadeld hoor!( het prepareren van die schedels)hij is er 2 dagen mee bezig geweest. Die bok had gouden tanden, door de limestones. Marten heeft ook nog veel mooie foto's van de zeehonden voor jullie.
    Jongens laat iets van je horen, en ga a.u.b. -----niet bij de wisseling ---van de getijden in zee. Robert-Jan je kent het Wad! De stroming tussen die eilanden is ook daar erg sterk!
    Hou de getijden goed in de gaten!
    Ik hoor/lees voor je verjaardag toch wel iets van jullie? liefs Wilna

• 20 Juli 2007 - 07:46

R.J. 18 Op De Cook's:

zaterdag de 21e Jul

• 20 Juli 2007 - 13:08

Kina:

eindelijk op internet zit in Platja d,aro met Pat en Heleen.Ik ben wat zenuwachtig ik heb nog niets van Nick gehoord geen sms bericht hij geeft geen antwoord.misschien lukt het daar niet ik hoop op gauw bericht. kina

• 20 Juli 2007 - 13:08

Emma:

heey jongens wij ziten nu lekker in spanje het is heel mooi weer ik ben al heel bruin geworden, robert jan alvast gefeliciteerd ik hoop dat het op de cook eilanden wel mooier weer is als in new zeeland nog heel veel plezier daar

xxxx Emma

• 20 Juli 2007 - 14:00

Patrick:

he jongens ik hoop dat julie veilig zijn aangekome op de cooks en robert jan alvast gefelliciteerd met achtiende verjaardag:p
    en nick en paul ook nog veel plezier op de cooks

Nick heb je dat shirt gekocht? ofniey
    Groetjes Patrick Vanuit Platje Daro

• 20 Juli 2007 - 14:30

Flessepost:

Ik geloof dat de vroegere Flessepost, sneller aankomt dan een bericht van jullie.

• 20 Juli 2007 - 22:08

Dekselse jongens!
    Allereerst R.J van harte met je verjaardag.
    Marten belde vanavond al om te feliciteren, daar is het al de 21e 10 uur.
    Ik feliciteer je nu,je bent echt nu jarig het is nu 0 uur. Terwijl jij nog 11 uur moet wachten voordat het de 21e is. Lieve schat, laat snel wat van je horen. Maar ja, als je zelfs al op het zuidereiland problemen hebt met de communicatie, zodra je buiten een plaats komt, zal dat daar helemaal wel zo zijn .Probeer toch af en toe een levensteken te geven. Volgende keer krijg je postduiven mee, i.p.v. mobieltjes en computers.
    Veel plezier jongens!!!

• 20 Juli 2007 - 22:16

Rambo:

Gefeliciteerd he! Morgenochtend krijg ik een extra wortel.Het regende vandaag zo, dat ze mij midden in de zomer op stal hebben gezet.
    knuffel Rambo

• 21 Juli 2007 - 06:22

Oma Kaper.:

eerst van harte gefeliciteert robert met je verjaardag. wij wachten allemaal op en berichttje van jullie ik hoop dat het gauw komt nog veel plezier kus van oma groetjes.xxxxx

• 21 Juli 2007 - 06:37

Bep:

Lieve Robert-Jan,
    Gefeliciteerd met je verjaardag.Je wordt al weer 18 jaar.
    Maak er een fijne dag van, doen wij hier ook.
    Bijna al je verjaardagen, ben je op vacantie geweest. Meestal kwam ik dan logeren, maar dit is echt te ver als je 86 bent.
    Horen we gauw wat van je?
    Schat een hele dikke kus. Bep
    Ook Paul en Nick, een hele fijne dag vandaag.
    Goede reis en liefs

• 21 Juli 2007 - 08:54

Vanuit Spanje:

robert jan van harte gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel plezier vandaag van ons allemaal

Emma,Karin,Patrick,Heleen,Danielle,Mike,Kina,Thomas,Tineke en Harma

• 21 Juli 2007 - 10:18

Je Broer....:

hej robert, van harte gefelie met je 18e verjaardag!!!!

groetjes gj!!

• 21 Juli 2007 - 10:51

Christina:

Gefeliciteerd robertjan & ik hoop dat jullie het daar leuk hebben op de cooks.
    laat snel even een verhaal achter ben benieuwd .
    kus Christina

• 21 Juli 2007 - 11:05

Je Moeder:

Ik weet wel, je bent daar nu pas jarig. jullie lopen 11 uur achter.
    Maar zo weinig bericht is echt niet leuk meer.
    Je zult met een goede veklaring moeten komen heren.

• 21 Juli 2007 - 12:13

Marten:

Als je wakker wordt morgenvroeg, van harte he broer.
    Bij mij is je verjaardag al weer voorbij, ik leef al op de 22e.

• 21 Juli 2007 - 12:28

Jan:

Marten, van Robert net een mailtje gekregen, alles goed en ze werken aan een nieuw bericht.
    Ik feliciteer jou ook met je broer.
    Ondank dat zijn verjaardag in NZ voorbij is wordt er hier nog getoost, dus toost mee.

• 21 Juli 2007 - 15:30

Emma:

heey jongens alles goed daar, robert jan van harte gefeliciteerd met je verjaardag maak er een leuke dag van.
    wij zijn vandaag naar een markt geweest ik heb een mooie zonnebril van channel gekocht en ik heb ook nog een mooie bikini van D&G gekocht
    nou nog veel plezier daar zo
    groetjes xxxx Emma

• 21 Juli 2007 - 19:32

Hoera, Hoera Wakker?:

Goedenmorgen Jarige R.J. het is nu zaterdagochtend 10.15 bij jullie.
    Ik heb je vannacht ook al gefeliciteerd, maar dat is vast niet overgekomen, ook namens Marten, die belde net weer even. Marten heeft promotie gemaakt voor de laatste dagen, van schoonmaker tot manager en begint nu s'ochtends om 7 uur aan de bali.(daar al zondagochtend)
    Nick, de ALL BLACK'S hebben gisteravond(N.Z. zaterdag)gewonnen van Australie.

Wat fijn dat jullie een bericht hebben verstuurd, dat verhaal komt later wel. Weten dat het goed gaat met jullie is het allerbelangrijkste. Jongens, echt waar, zonder bericht hou ik het in ieder geval niet vol, echt waar, al is het maar 1 woord, dat is voor een moeder genoeg.( Marten doet het gelukkig ook)

Jongens ga iets lekkers halen,en vier de verjaardag. 18 wordt je maar eens in je leven,en dan nog wel op de Cook's

• 21 Juli 2007 - 19:35

Alie En Hans B:

Hoop dat jullie het naar de zin hebben en als mannen terugkomen, wij gaan morgen naar ameland en drinken er een op jullie en doen de groeten aan angelo, groeten alie, jenny, christina en hans

• 21 Juli 2007 - 20:37

Oma Kaper:

ik ben blij datt er iets op staat van de jongens.bedankt

• 21 Juli 2007 - 22:03

Aan Iedereen:

Heb net R.J. aan de lijn gehad, hij had een telefoonkaart gekocht, verbindingen met daar zijn heel erg slecht, en vol storing.
    Ze hebben een groot huis gehuurd( Hill Site),met 2 verdiepingen.Ze hadden een Beach House gevraagd, maar de booking was fout gegaan. Toen ze wakker werden, hadden ze een uitzicht als in het Paradijs over de zee, en vinden dit zelfs zeer prima zo.
    Ze gaan vanavond voor de verjaardag vlees roosteren in hun eigen tuin, en er komen engelse buren op bezoek, die dezelfde route volgen als zij.
    De bevolking daar maakt zich nergens druk om. Robert-Jan belde in de stad, en er was veel lawaai op de achtergrond van gezellige bandjes die aan het spelen waren op straat.De bevolking leeft zeer laconiek, en tuft wat op scootertjes, niemand maakt zich ergens druk om.
    Ze hadden gisteren een lichte voedselvergiftiging gehad, de "Sufferds" hadden water uit een rivier gedronken. "Daar wordt je loos van"!!Ze gaan nu flessenwater halen.
    Of ik dit op de computer wilde zetten,voor iedereen ze weten nog niet hoe bij een computer te komen, maar dan krijgen jullie het uit hun eigen mond.
    Groetjes aan iedereen, we vermaken ons prima! Het is fantastisch.nickrobertpaul

Laten we maar oppassen, Berend Botje, uit Zuidlaren, kwam ook nooit weerom.Wilna

• 22 Juli 2007 - 07:09

Oma Kaper.:

bedankt datt je dit bericht heb verstuurt wilna ben nu ook rustig.

• 22 Juli 2007 - 09:27

Telefoneren:

Marten belt uit N.Z.met kaartjes van "Go Talk" voor $5 en kan daar enkele uren op telefoneren, dat doen alle backpackers. Kijk eens of die daar ook zijn.
    Eindelijk R.J. zit je verjaardag er nu voor je op.Je achttiende duurde, door al die tijdszone's 47 uur. Eerst met Marten, toen met ons en nu zelf. Was de barbeque gezellig vanavond?
    Lekker gauw naar bed, oogjes toe.XXX

• 22 Juli 2007 - 09:28

XXX :

sorry ik was het Wilna

• 22 Juli 2007 - 09:43

Nancy:

he hoe gaat die ik ben vandaag jarig

• 22 Juli 2007 - 10:04

Harma :

he robert van harte gefeliciteerd nogmaals met je verjaardag bij ons hebben wij het gisteren gevierd.
    Zijn jullie alledrie alweer een beetje opgeknapt van het vieze water. domkopjes.
    Laat nog even wat foto´s achter als jullie
    daarvoor de kans hebben.
    nog heel veel plezier.
    kina en harma en de rest van de gang.

• 22 Juli 2007 - 16:55

Emma:

heey jongens wat hoor ik nu weer hebben jullie uit een rivier gedronken dat is niet zo verstandig he robert ja ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad
    ik ben vandaag naar het strand en naar het zwembad geweest

nou nog heel veel plezier

xxx Emma

• 23 Juli 2007 - 08:18

He Nick alles goed?
    Mama haar nummer is 0612783411
    Groetjes

• 23 Juli 2007 - 23:26

Nick:

even voor de duidelijkheid, Rj is de enige die het water heeft gedronken;)
    groetjes nick

• 25 Juli 2007 - 09:13

Sebas:

Wel dope Nick, vergeet geen foto's van de dames te maken he ;)